Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A18A1D, 18000 BTU, Clasa A, Auto-restart, Dezumidificare, Kit instalare inclus

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de promotiile de Crazy Days la eMAG!

 

Vortex VAC-A18A1D

Vara se apropie, iar tu inca nu esti pregatit? Nu mai sta pe ganduri si ia atitudine din timp, pentru ca temperaturile caniculare sa nu te ia prin surprindere. Iar daca spatiul unde doresti sa il amplasezi este destul de mare, nu este nicio problema. Exista o multitudine de variante si pentru spatii generoase, iar aparatul de aer conditionat Vortex VAC-A18A1D ar putea fi un exemplu potrivit, motiv pentru care te asteptam sa afli tot ceea ce te intereseaza.

Design

Aparatul Vortex VAC-A18A1D este prevazut cu un design simplu, ce poate fi integrat foarte usor in orice tip de incapere. In partea centrala se afla logo-ul si display-ul LEd, unde vor fi afisate informatii legate de temperatura camerei.

Unitatea interna detine urmatoarele dimensiuni: 109.5 cm lungime, 21.5 cm latime si 21.5 cm inaltime, cantarind 15 kg.

Unitatea externa masoara: 80 cm lungime, 30 cm latime si 59 cm inaltime si cantareste 45 de kg.

Specificatii

Vortex VAC-A18A1D este un aparat de aer conditionat cu o capacitate de 18000 BTU, fiind potrivit chiar si pentru suprafete mai mari de 50 mp.

Aparatul a fost incadrat in clasa de eficienta energetica A, atat in cazul racirii, cat si in cazul incalzirii, consumul estimat pentru racire fiind de 1557 W, iar pentru incalzire 1656 W. Trebuie amintit si faptul ca in comparatie cu alte modele de aer conditionat, acesta vine la pachet cu kit-ul de instalare inclus.

Vortex VAC-A18A1D este dotat cu timer, astfel ca il vei putea programa oricand pentru a isi incepe activitatea, fara a fi necesara prezenta ta fizica. Poate fi programat pe intervale de timp.

Functia Auto-restart permite aparatului sa isi reinceapa activitatea in cazul in care s-a ivit o pana de curent.

Functia de dezumidificare functioneaza indendent de alte functii, putand fi utilizata in orice sezon. Tine la distanta umiditatea din aer si impiedica formarea mucegaiului.

Compresorul a fost proiectat in concordanta cu cele mai inalte stadarde Toshiba. De asemenea, este un aparat foarte silentios, astfel ca nivelul maxim nu depaseste 38 dB pentru unitatea interioara si 54 dB pentru unitatea exterioara.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca sunt incantati de acest aparat, care functioneaza in parametrii optimi. Raceste foarte bine si este potrivit pentru spatii mai mari. Trebuie avut in vedere faptul ca nu prezinta suport de perete. Totodata, apreciaza raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Vortex VAC-A18A1D este un aparat pe care te poti baza, capabil sa faca fata chiar si pentru suprafete de 50 mp. Prezinta o serie de functii foarte importante, crescandu-i eficienta. Este usor de utilizat, iar clientii sunt multumiti. Pentru o oferta de pret intra aici.

6.6

Pret

8.8/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

8.8/10

86

0.0/10

Puncte forte

  • silentios
  • capacitate mare

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.