Ventilator cu picior 16″, meister Hausgerate, HRH -1693F, 3 viteze, Functie de oscilare, Putere 40W, Culoare: Alba

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de promotiile de Crazy Days la eMAG!

 

meister Hausgerate HRH -1693F

Revenim cu un alt model de ventilator care s-a dovedit a fi ieftin, dar in acelasi timp eficient. Este vorba despre ventilatorul cu picior meister Hausgerate HRH -1693F care merita toata atentia noastra in urmatoarele minute. Probabil ca marca nu va este atat de familiara, de aceea este nevoie de o informare atenta in ceea ce priveste produsele sale. Sfatul nostru este sa ne urmaresti in continuare, pentru a afla tot ceea ce te intereseaza despre acest produs.

Design

Prevede un design modern, carcasa fiind alba, astfel ca se va integra perfect atat intr-un living, cat si la birou. Panoul de control este amplasat pe piciorul ventilatorului. Aparatul prezinta urmatoarele dimensiuni: 52 x 44 x 12 cm (D x H x W), avand o greutate de 3.2 kg.

Specificatii

Meister Hausgerate HRH -1693F este un ventilator cu picior prevazut cu o putere de 40 W si trei trepte de viteaza, pentru a regla puterea dupa necesitate. Functia de oscilatie, pe care o poti activa optional, va asigura o racorire uniforma a incaperii, prin miscari circulare stanga-dreapta.

Prezinta baza sub forma de cruce, foarte stabila. Piciorul este reglabil pe inaltime, astfel incat sa il ajustezi dn functie de preferinte.

Nu este prevazut cu telecomanda, ceea ce inseamna ca vei seta parametrii doar prin intermediulu panoului de comanda de pe piciorul ventilatorul.

Parerea clientilor

Produsul se bucura de aprecieri bune in randul cumparatorilor care sunt de parere ca este un produs foarte eficient, ce se descurca de minune. Mai mult decat atat, este silentios si usor de montat, iar raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Ventilatorul meister Hausgerate HRH -1693F reprezinta o alternativa de ventilator foarte buna, ce reuseste sa se descurce excelent in conditii critice. Racoreste foarte bine incaperea, este silentios si nu a creat niciun fel de probleme. In plus, pretul la care il poti achizitiona este mai mult decat accesibil si il poti vedea aici.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.4/10

Fiabilitate

8.9/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • silentios
  • 3 trepte de viteza
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.